Disseny de Gràfic


Sovint obviem la importància que té una targeta de visita com a estratègia personal de màrqueting. Recorrem a aquest producte gràfic gairebé per necessitat quan volem augmentar la nostra cartera de clients, però oblidem que és una cosa més que un tros de paper amb les nostres dades de contacte. Tingues en compte els següets punts per augmentar la seva efectivitat i obtenir millors resultats.

1.- Sentit comú: És fonamental que a la targeta de visita mostres certa coherència amb l'activitat que realitzes. Si per exemple, ets dissenyador gràfic freelance opta per donar el millor de tu en el disseny, potser més avantguardista i arriscat. Si ets consultor financer segurament t'interessarà donar una imatge molt més professional i seriosa, per tant, el disseny s'ha d'adaptar a aquests criteris. Els colors brillants i primaris poden servir-te si tens una professió més creativa. Els tons grisos, blaus i negres són més indicats per a professionals que advoquen per una imatge molt més tradicional.

 

diseño_de_targeta_2

2.- Mira les targetes dels altres:        Quan tinguis dubtes i realment no et sorgeixin les idees, observa les targetes de visita que t'han lliurat altres persones. Intenta localitzar aquelles que s'assemblin a la teva activitat professional i atura't en el seu disseny, en els colors que han utilitzat, les formes, els textos. Segur que començaràs a inspirar-te i a dibuixar un primer esbós. Segur que trobes idees per fer una targeta de visita original.

 

diseño_de_targeta_4

3.- Inclou la informació bàsica:    Encara que el propòsit és que tinguis una targeta de visita original, no has obviar les dades bàsiques que han de figurar-hi: nom i cognoms, telèfon, mail, web, adreça, localitat, etc. Si et fixes, gairebé sempre aquesta informació apareix en el mateix lloc. Si vols arriscar, per què no col·loques aquestes dades d'una altra manera?

4.- Vincula la teva targeta al món online: Ja no té sentit que obvies teva presència a les xarxes socials. A hores d'ara, els perfils a Facebook, Linkedin, Twitter, Pinterest, etc..., són informació igualment valuosa per al teu futur client. Col·loca les seves icones en un lloc visible. Pots incorporar un codi QR que d'un accés a la teva pàgina web on la persona podrà obtenir més informació de tu.